Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 27 oktober 2020

27-10-2020

Goedendag iedereen,

Gisterochtend hoorden we van het overlijden van Dirk Verleun, zijn gezondheid was al langere tijd broos te noemen, maar toen Corona er bij kwam... kon zelfs de sterke Dirk het niet meer aan. Wij wensen zijn vrouw, gezin, familie en anderen om hem heen sterkte met dit grote verlies. 

-------------------

We zaten reeds in de auto naar GPS toen we het bericht kregen, tja dan komt Corona steeds dichter bij he. Dirk was een pracht kerel, een Ajax man, duiven man maar vooral een gezin-man. Hoe trots hij op alle foto,s staat met zijn gezin, en die foto die we laatst zagen met een kleinkind, zo een trotse opa.

-------------------

Maar onderweg dus naar Lex de Jong en zijn team om de jongen te  te brengen die op www.gps-auctions.com staan, bij aankomst was het bericht over Dirk ook al aangekomen. Even over deze toffe gast gesproken tijdens de koffie en toen de duiven maar uitgepakt. Stef Bals de nog vrij nieuwe werknemer van GPS pakte ze uit de mand en bekeek ze, tja, ach, zijn mooi he.

Op de terugweg gingen we eerst naar Amstelveen, een mooie lamp gekocht voor in de hal, daarna nog aan bij Nanne Wolff om een kweekduivin te halen die daar een weekje op visite was geweest. Niks aan de hand gelukkig 

Vandaag de 27e was het weer druk hier thuis, natuurlijk houden we rekening met corona, de liefhebbers moeten op tijd komen en ruim uit elkaar zitten, maar het gaat wel gewoon door.  Selectie van duiven; twee zien meer dan èèn. Op eigen hok is men soms bedrijfsblind.

morgen een "normale "dagboek-editie

Terug