Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 18 november 2020

18-11-2020

Goedendag iedereen,

een drukke tijd hier, natuurlijk met de eigen duiven, maar ook met duiven van andere liefhebbers, bijna iedere dag wel bezoekers( wel de regels in acht) .

Maar vooral met de producten, LTW, COLICONTROL, LECTHINE OLIE, YELLOW DROPS is het extreem hoeveel er verkocht is.

Seizoen 2021 zal een jaar worden met veel veranderingen in mijn producten, er zal iets afvallen maar er zal ook iets bijkomen, en verbeteringen door testen zullen nu in alle producten te verwachten zijn.

U kan en zult mijn producten nog meer gaan waarderen, u zult de verbeteringen zien op uw hok, bij uw duiven, nog gladder, nog strakker, nog meer weerstand. 

Nieuwe producten en of samenstellingen zijn niet altijd een verbetering, soms zijn oude zelfs beter. Wanneer in de praktijk blijkt dat "een oude"  samenstelling beter was, moet je ook terug durven gaan. Maar hier bij mijn producten komen vernieuwde niet zo maar op de markt, een jaar lang worden ze getest bij enkele hokken, en als het daar duidelijk zichtbaar beter is, dan komt het pas op de markt.

Op eigen hok gaat het super, geen problemen in de rui tijd gehad. Veel jongen overgezet naar het vlieghok maar ook naar het kweekhok, wederom een compleet nieuwe ploeg eigenlijk voor 2021. Enkele vliegers zijn naar het kweekhok en enkele jonge kwekers zijn er bij gezet, ook nieuwe aankopen, daar kom ik nog wel op terug.

De oudere kwekers die er uit gingen zijn ondergebracht bij vrienden, jeugd of beginners

later meer de eerste gast is er 

Terug