Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek woensdag 13 januari 2021

13-1-2021

Goedendag iedereen

Alles op eitjes, en het gaat goed. Ach ja dat net de eitjes van de Vechtmachine kapot zijn gevallen ja dat is mega zonde maar het kan geberuren.

Gisteren de 12e van veel koppels de eieren verlegd van kwekers naar vliegers. 

Dus vanmorgen zag ik ze al weer achter elkaar aanlopen.

Op dit ogenblik is er een verkoop op www.epw-eu.com maar u kunt ook kijken op www.xingezhan.com als u chinees lezen kan 

vanaf de 17e komt er een geweldig lot duiven op www.gps-auctions.com

Het team van GPS was zo onder de indruk van de eerste verkoop in oktober dat ze vroegen of er nog een deel kon worden aangeboden. Daar heb ik goed over na moeten denken omdat dat mijn eigen aanvulling was op het kweekhok van dit of volgend jaar, maar besloten om ze toch op GPS te zetten, dus voor u een mega kans om maarliefst zeven 8,5 duiven te kunnen bemachtingen en 18 stuks met 8+ en de mogelijkheid om te ruilen voor 1 oktober 2021 maar dat gaat u niet doen want deze duiven zijn geweldig.

In duivenland zijn nog nooit zo veel duiven en bonnen verkopen geweest denk ik als dit seizoen, ook wij doen daar aan mee dat ben ik me bewust, ik kan alleen zeggen dat onze duiven die verkocht worden geweldig van afstamming en bouw zijn met omruilgarantie. Maar wat staat er een troep op de diverse sites. Maar ik zeg daar niets meer over, maar let op wat u koopt.

 

 

Terug