Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 25 februari 2021

25-2-2021

Goedendag iedereen,

Wat een reacties hebben we de afgelopen week gehad over de kortingen die we geven op de Beute Produkten. Eerst al het aantal bestellingen wat enorm is, tussen 50 en 90 pakjes per dag in ongelofelijk. Maar daarnaast die tientallen maitjes over de prijzen maar ook over hun gewonnen kampioenschappen of titels.

We weten dat onze producten goed zijn, en steeds op zoek naar nog beter, een paar aanpassingen zult u ook dit jaar weer gaan zien. En door glashelder te zijn weten de mensen het ook, "bij Beute heb je steeds het beste" .

En door al die maitjes of apjes weten we dat u er zeer gelukkig mee bent. Bedankt voor uw vertrouwen.

Iemand vroeg "wat zijn de aanpassingen dan? " Tja, verschillende dingen.

We zijn bezig met een kleinere " olie/lecithine " capsule ( kleiner om makkelijk weg te drukken, maar voller met lecithine)

We zijn bezig met een verbeterde Balans voor na de vluchten ( en door sterker product, minder ml per liter en dus goedkoper voor u)

We zijn bezig met een verbeterde Vitamine, vooral in de samenstelling nog meer naar duiven gericht ( bij verduistering hebben duiven makkelijk D te kort, bij hitte/droogte en jonge duiven is C het belangrijkste etc)

De Olympic Mg mix krijgt een andere verpakking , is nog in ontwikkeling maar het komt. De samenstelling is afgelopen jaar iets anders geworden, getest en ongelofelijk goed bevonden.

De electrolyen samenstelling was een tijdje knudde, maar de echte, de oorspronkelijke is gelukkig weer volop verkrijgbaar via mijn site !

Het badzout gaat ook in een andere verpakking, en zal dan van 700 naar 1000 gram gaan

Maar als het toch goed is, waarom dan : Nieuw ?

Alles in de wereld gaat sneller, hoger, beter, verder etc. Toen Zandstra en Ritsma de 10 km wonnen met super tijden dachten we dat het nooit sneller zou gaan, maar wat zaten we er naast.... Kramer versloeg ze aan alle kanten, en nu ... gaat het nog weer sneller. In de duivensport ook, door het DNA stapelen van de topspelers en hun zoeken naar betere producten gaat ook de duivensport ieder jaar sneller, en komen ze steeds makkelijker thuis van de fondvluchten zondere enige vermoeidheid. 

En hier worden vele zaken getest, bij anderen worden soms producten getest, soms is het niks, en soms een knal succes en die knal successen gaan dan het jaar later ook naar u. Wij houden niets achter, wij zijn glashelder.

Je moet elkaar verslaan met betere duiven, niet met geheimen. Als iets lukt vertel ik het gelijk, als ik ergens over denk hoort u het . Ik houd NIET van die mensen die niets zeggen, niets vertellen, niets delen , geen hulp geven en ik haat die figuren die zeggen : IK DOE A,  maar DAT ZE B DOEN. 

En ik krijg steeds meer een hekel aan die liefhebbers of reporters ! die gewoon dingen achterhouden, niet zeggen of niet schrijven. ELKAAR VERSLAAN DOE JE EERLIJK MET BETERE DUIVEN of met meer geluk, niet met leugens En ja achterhouden vind ik ook liegen. Iedereen mag of moet zelfs het eerlijke verhaal kunnen horen of lezen. 

Glashelder !

KIJK SNEL OP DE WEBSHOP VOOR DE KORTINGEN

Terug