Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 2 april 2021

2-4-2021

Goedendag iedereen,

de vluchten zijn weer begonnen, vandaag hebben we ingezet voor een africhting klok vlucht. Er zijn 58 duiven mee.

Gisteren een zeer groot aantal pakjes verzonden, pakjes maar ook GROTE DOZEN VOL. 

Vandaag kwamen er al 5 terug, dus gisteren verzonden en vandaag weer hier. Die zijn dus vanuit DHL gelijk weer terug gezonden, op de reden staat geweigerd. Maar dat kan niet , ze zijn niet eens weg geweest. 2 uit Heemskerk, 1 uit Hengelo,1 uit Doesburg en zelfs 1 die naar Duitsland moet, en op de reden staat geweigerd aan de deur. maar dus twee die naar Heemskerk moesten.

De liefhebbers die wachten op de Pigeon Balance en Badzout hebben nu ook alles binnen. En ook de Yellow drops zijn nu bij iedereen binnen. Nu komen er nog een paar nazendingen met Electroboost, we kregen 400 binnen, maar dat bleek toch net te weinig. 

De nieuwe verpakkingen zijn zeer goed ontvangen, De Colicontrol, Beconval Pills en Electroboost in de nieuwe verpakking en labels komen as week binnen. DHP-CULTURA die nu al onze producten maakt had dit nog nooit mee gemaakt, pallets vol gaan daar weg, iedere winkelier kan het nu ook rechtstreeks bestellen bij hun of bij ons. 

De pigeon Balance is maar 2 ml per liter water !! , er kwam een vraag ; Is deze ook 10 ml per liter water? Nee maar 2 ml. Het badzout is nu in 1000 gram verpakking en de Beconval Pills in 75 stuks.

Morgen vroeg op, van slapen komt toch niets, succes iedereen morgen.

Terug