Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 8 april 2021

8-4-2021

Goedendag iedereen,

De vluchten gaan niet door dit weekend. Voor iedereen gelijk. Hebben we tijd om andere dingen te doen, wat dacht u van uitslapen ! ;) 

Vandaag kwam er wederom een pallet vol met producten binnen, ditmaal ook de BECONVAL PILLS en de ELECTROBOOST. Prachtige verpakkingen ook, een compleet nieuwe stijl 

Soms zijn er dingen die je moet doen ! , en ik moest de productie van enkele Beute producten weer in eigen hand nemen. De LTW, COLICONTROL,  LECITHINE OLIE,  YELLOW DROPS,  BEUTE-BAK en BEUTE-KORRELMIX werden reeds gemaakt bij DHP-CULTURA HOLLAND te Velserbroek. En nu zijn ook de andere producten in hun vertrouwde handen.

Het was soms moeilijk voor sommige winkeliers maar ook liefhebbers om de Beute producten te verkrijgen.   En dat is nu voorbij, iedere winkelier kan het direct bij DHP-CULTURA bestellen maar ook bij ons zelf.  Ook de Belgische en Duitse winkeliers krijgen nu veel makkelijker de BEUTE lijn in hun shop. Er kwam ontzettend veel vraag vanuit deze landen, maar het bleek niet altijd gemakkelijk het te verkrijgen.

Maar het belangrijkste vergeten we nog, DHP-CULTURA bleek in staat de ideeèn die ik heb over de beste samenstellingen te kunnen maken ! En snel in te kunnen springen op deze veranderingen of bijstellingen. De Electroboost bijvoorbeeld wil ik in een specifieke samenstelling, en DHP zorgt dat de liefhebber er van uit kan gaan dat het de beste is.

De Energie pillen, of olie pillen die moesten iets kleiner en verfijnder van samenstelling. De eiwit capsules moesten juist iets groter (meer inhoud) en minder plakken bij het opsteken.  DHP bleek het exact zo te kunnen maken als ik wil. Zo ontstonden de BECONVAL PILLS en de SUPPORT CAPSULES. 

Om de duiven op een natuurlijke wijze te kunnen "ontsmetten" wilden we een ander, sterker natuurlijk product , het afgelopen jaar werd PIGEON BALANCE ontwikkeld en getest. Met deze Balance is het genoeg om maar 2 ml per liter te gebruiken ipv de andere 10 ml.

morgen verder met bespreking van de BEUTE LIJN. 

Terug