Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 4 februari 2022

4-2-2022

Vrienden en vriendinnen,

De voorjaarsbeurs gaat door(zoals het nu lijkt) Pieter Kos en zijn team zijn er klaar voor, aan alle regels i.v.m. Corona is gedacht, en ik hoop dat iedereen die kan ook echt komt.5 & 6 Maart 2022  Vergeet niet dat Pieter, Carolien en het hele team al jaren de mooiste show van Europa voor ons neerzetten, en dat ook zij een moeilijke tijd hebben gehad. Door uw bezoek aan de voorjaarsbeurs te Houten helpt u hun, maar ook u zelf.

Ook wij zullen er zijn met een stand "BEUTE DUIVENPRODUCTEN" op dit ogenblik zien we al een enorme vraag naar onze producten, de liefhebbers zijn er klaar voor, laat het seizoen maar beginnen. We zullen op de beurs kortingen hebben op alle producten.  Als u zeker naar de beurs komt maak dan in de week voor de beurs vast een lijstje, mail ons uw lijstje en we geven u het bedrag vast door en kunt het pakket ophalen als u weer naar huis gaat. U grijpt dan niet mis

De Yellow drops zijn ook weer binnen, omdat we de beste willen hebben voor ons zelf en dus ook voor u waren ze enige weken uitverkocht. Denk niet dat Gele Druppels overal het zelfde zijn. 

Die Fruhjahrsmesse in Houten findet am 5. und 6. Marz 2022 statt.

The spring fair in Houten wil take place on 5 and 6 March 2022.

Terug