Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG 10 MEI 2010
10-5-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

Eerst bedankt voor alle felicitaties na onze uitslag van afgelopen zaterdag. Ik kan me voorstellen dat vele mensen met het koppie naar beneden zitten na afgelopen zwarte zaterdag. Het zou voor velen misschien goed zijn om de eendaagse fondvlucht van as zaterdag af te gelasten( er gaan geruchten dan enkele afdelingen dit ook gaan doen). Bij ons is de schade nu nog 5 stuks( 4 duivinnen en 1 doffer 346,358,335,009 en doffer 976).( de doffer 976 kwam vandaag weer met een briefje tussen zijn ring uit Heerde, dank hiervoor). dus nu nog 4

De duiven vliegen zondags nooit uit, maar vanmorgen hadden ze ook nog weinig zin, de duivinnen 45 minuten en de doffers zo'n 30 minuten. Ze lieten zien graag te willen vallen en dat mag dan ook. Op dit ogenblik zitten ze lekker in bad en zijn de jongen buiten.

Geef uw duiven deze week wat extra Herstel-Power over het voer en 3 ipv 2 dagen Prange Suppe door het water. Als u de tijd heeft breng uw duiven as woensdag even een 50 km weg in de vlieglijn.

Bij ons is de kachel aan ( zaterdag t/m dinsdag)

We feliciteren Gunter Prange uit Meppen met 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 tegen zo'n 2000 duiven in RV Meppen. Super duiven , geluk en Prange Suppe.

Maar ook al die anderen die eersten speelden met dit systeem afgelopen weekend.

Groetjes en kop op, eind van de week zijn de meeste duiven thuis.

Terug