Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 15 mei 2010

15-5-2010

Goedenmorgen,

het is nu 11.45 uur, de duiven zijn gelost in Strombeek om 09.00 met een afstand van 251,127 km voor ons. We hebben het C team mee op deze vlucht, maar hopen toch op een vroege( van de 10 duifjes mee). De duiven die gelost zijn om 08.15 uur te Signy Signetz ( met een afstand van 489,850 km), zijn de duiven die tot onze beste behoren. Ze zagen er donderdag en vrijdag in de hand heel goed uit, ze trainden super en waren mooi warm tijdens het inmanden. Wat ik graag zie dat enkele duivinnen koeren tijdens het inmanden in het clubgebouw( dus in de hand koeren als een doffer) voordat ik ze aan onze Reind geef( de man die alles kan en doet in ons clubgebouw). Dus het vertouwen is er. We zullen zien vandaag.

Even een kleine mededeling: Wij( de leden van p.v de Vredesduif) hebben groot respect voor onze ploeg "werkers" in de club, Hans Bos de penningmeester, Piet Beerda de Voorzitter, Reind van der Weij de man van alles, Jan Willem en zijn zoon Erwin, en Justin van der Walle achter de PC, Cor en Willy de helpers, maar ook Koos, Bert en al die anderen die "onze" club zo bijzonder maken.

p.v. de Vredesduif te Noordwolde met vele jeugdleden en sfeer is 1 van de  voorbeelden voor Nederland . U moet het hier in Noordwolde eens meemaken ! De duivensport heeft hier echt een "vlucht naar de toekomst"

Bedankt !

Terug