Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 19E MEI
19-5-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Zoal u weet krijg ik tientallen mailtjes per dag, met vragen maar met feliciaties of zelfs opmerkingen. Ik probeer de mails zsm te beantwoorden, maar het kan natuurlijk soms gebeuren dat het een dagje langer duurde. Net kreeg ik weer een leuk berichtje "Daar word ik vrolijk van"

Anton van Veenendaal vroeg me hoe te belichten en wanneer te beginnen, in zijn geval was dat twee weken geleden beginnen, afgelopen week had hij 10 duifje mee en speelde 4 bij de eerste 10 in zijn club. Kijk dat zijn prachtige berichtjes

Net belde de heer van Delft, hij had een reportage gehad in het NP orgaan aangaande zijn goede uitslag Bordeaux, hij belde om me te zeggen dat hij was vergeten mijn naam te noemen als telefonische hulpdienst en tipgever hahaha, ik vertelde hem; Als U dit jaar de 1e NPO pakt zet je mijn naam er maar bij.                                                                                                                   Ook een leuk telefoontje dus.

Zo hoort het ook, zet op uw stamkaarten de fokker er bij, al is het de 4e generatie van uw winnaar, ook die persoon is blij zijn naam te zien, hij is ook trots net als U. Als u hulp krijgt van een liefhebber zet het er na succes bij !!, zeg het tegen de reporter, en zorg dat het er bij komt. Natuurlijk zijn er mensen die zeggen: Mijn naam staat er niet bij, hoeft ook niet, maakt me niets uit.....maar diep in zijn hartje vind hij het wel leuk als u hem noemt. Toen Marijke Vink vorig jaar of 2008 reeds zo keihard begon te spelen op de eendaagse fond stond er bij mede dankzij goede duiven van Gerard Koopman en Hans Eijerkamp en telefonisch overleg( het systeem) met Gert Jan Beute, en ik ben dan net zo trots als zij is ! En als u duiven, jongen of eitjes krijgt van een clubgenoot en u heeft er resultaat mee... zeg het hem/haar !

Morgenvroeg weer een afspraak met dokter Nanne Wolff, om 11.15 zal ik er zijn met een aantal vliegduifjes, het zal mij benieuwen, het gaat super dus zoveel zal er toch niet fout kunnen zijn. Maar u gaat het horen, geen geheimen.

Je moet elkaar verslaan met betere duiven niet met geheimpjes!

Net terug uit Duitsland, Gunter Prange was vandaag jarig, 68 jaar geworden. Ik bracht voor hem een jonge duif mee uit de 567 x 059.                                                                                               Het was vooral weer heel leerzaam, hij heeft het systeem met Herstel-Power op doordeweekse dagen nu ook voor het 2e jaar. drie keer per week gaan ze op training, morgen gingen ze met enkele spelers uit Nordhorn samen op pad. Ze worden dan op een flinke afstand gelapt, en Gunter zijn duiven moeten uit de "Nordhorn-koppel" weg, ze moeten nog een flink stuk door.

Ik kreeg een prachtige doffer mee naar Wilhelminaoord, een zoon uit "Broer  Olympiade van Gust Jansen/Leo Heremans" x dochter "kleine Dirk" Deze gaat hiet samen met Amabel 592 de dochter van Kiyoko 893

Ik kreeg nu ook de stamkaart van de 1530 ( 3e ASDUIF DUITSLAND), hij is zoon van DER 330 met 8 x 1e ! x zuster van de 1e en 2e Provinciale Asduif van Eric Vermander. DER 330 komt uit Sohn Beatrixdoffer 959 x Dochter Kobe van Andrč Bellens. Der 330 is dus halfbroer Ringloze

 

Terug