Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 23E MEI
23-5-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Net mijn column geschreven voor volgende week, elke week hè! , dat valt soms niet mee kan ik u vertellen. Maar als ik eerlijk ben met onze prestaties van dit jaar is het leuk columns te schrijven haha.

Wat me opvalt dat de "zeurpieten" nu heel rustig zijn, zodra we een slechte vlucht hebben, mailen ze gelijk, of zetten hun ongezouten mening op een forum of duiven site, maar nu ze zien dat "de praatjesmaker" het waar maakt zijn ze heel kalm. Wanneer de prestaties dit jaar slecht geweest waren hadden ze al lang gereageerd met "Van Gaal" weet het weer zo goed te vertellen maar zelf... Maar gelukkig zijn onze prestaties super en zijn ze "tijdelijk" kalm. Maar is het erg dat ze over me praten? Neen toch, ze kunnen beter over me praten dan van me eten hahaha. Hoge bomen...etc

En dat de producten goed zijn, weet ook iedereen al, elke dag krijg ik mailtjes met goede resultaten en elke week zie ik wel producten vanons in de diverse reportages van kampioenen, afgelopen week nog bij Wibo "Mister Uno" Verstraate, maar kijk ook eens naar Richard van der Horst, Marginus Oostenbrink, Gebroeders Scheele, Combinatie Vierhout en vele anderen, deze mensen hebben super duiven, goede systemen, kennis van zaken en Beute Producten !

De jonge en oude duiven hebben vanmorgen allemaal een bad gehad, de jongen hebben een uurtje gevlogen en verder is het rust vandaag. Morgen begint de voorberreiding op de dagfond weer.

Iedereen prettige Pinksterdagen

Terug