Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 2E JUNI
2-6-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

Gister weer van alles meegemaakt op het werk, zoals u weet werk ik op een tankstation( al 22 jaar), en daar komen natuurlijk ook veel duivenmelkers uit de buurt even tanken of voor voor een pakje shag of soms gewoon gezellig voor een bakje koffie. Gister ook wel weer een man of 20. Maar nu komt het, de vorige keer schreef ik de namen er bij......Is daar toch een heibel om geweest. Liefhebbers die zeggen NOOIT bij de pomp te komen stonden op het lijstje, ze kwamen gewoon voor shag, praatje, tanken, koffie maar ja U weet...ik verkoop ook mijn eigen producten. En als ik dan een naam zet hier in het dagboek...zijn er altijd mensen die 1 + 1 optellen. Ze krijgen niet in hun koppie dat mensen ook gewoon voor koffie kunnen komen ipv producten of advies. Duivenmelkers....het is een apart slag volk.

Rein Gaal en Willem Heinhuis waren er ook( ze komen iedere dag wel even aan voor koffie),Of ik wilde schrijven dat ze met grote tassen aan producten weg liepen naar de auto, Rein ( iedereen kent hem als de Clown van Onna), vertelde nog, schrijf maar dat ik 40 kg Herstel power kom halen voor mijn clubgenoten en 70 kg Beute-Sport. Willem moest hem helpen dragen hahahaha plezier moet er zijn toch

Uit de zelfde club kreeg ik een leuk mailtje van Gebroeders Boltjes, ze zijn ook Beute producten gaan gebruiken vorige week voor het eerst en hadden een super uitslag 1,2,4,5, etc Maar deze jongens zijn ook super fanatiek en hadden het waarschijnlijk zonder ook goed gedaan, maar ze komen er gewoon voor uit dat ze eens wat proberen.

______________________________________________

Onze duivinnen zijn er op dit moment uit, van 07.50 tot... het is nu 08.50 en ik heb ze nog niet gezien, ze komen zo vast weer in zicht.

Om 10.00 even naar Wolff voor controle, ik neem dit maal wat jongen mee en twee ouden

___________________________________-

Terug van Nanne Wolff, de duiven waren prima in Orde, volgende week woensdag om 11.00 weer. De 5 jongen die ik mee had zijn lateren en die waren nog niet geent, dus dat ook maar gelijk gedaan. Ze waren superschoon, helemaal niets te vinden. De doffers hebben 1,5 uur gevolgen. gisterenavond ook super gevlogen.

Terug