Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 7E JUNI
7-6-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

de week is weer begonnen, de week richting Troyes, onze 3e NPO vlucht van nog geen 530 km, de 2 eerste vluchten waren 490 en 492 km. Waardeloos vind ik dat, geen afstand genoeg voor de olympiade en geen afstand genoeg om met "echte eendaagse fondduiven" te spelen, op deze afstand kunnen zels Quievrain duiven uit Belgie mee. Het bestuur van afdeling Friesland vind 600 km al veel te ver, misschien kunnen ze zelf niet mee komen? Op de NPO vergadering van afgelopen week liet de heer Buwalda( hele aardige man trouwens) gelijk weten dat voor Friesland 600 km ver genoeg is en hij geen "lange" afstanden Blois, en Chatearoux wil...maar heeft hij mij gevraagd? Heeft hij de andere eendaagse fondspelers gevraagd? Laat Vitesse spelers praten en beslissen over Vitesse en fondspelers over fond en zo ook Marathon spelers over ...u raad het al Marathon.

________________________________

Het is vandaag weer megadruk aan de telefoon, net tussen 10 en 12.00 vast wel 20 sportvrienden aan de telefoon gehad. Over problemen, slecht trainen maar natuurlijk ook over successen die ze afgelopen weekend behaalden. Elke dag kan men bellen tussen 10 en 12.00 uur.

Veel vragen toch over verluchting van het duivenhok, ik heb een telefoonnummer voor u van Jaap Bakker een echte kenner op dat gebied 0561-432758, hij komt bij u thuis, geeft advies en het gaat in vele gevallen met "stip" omhoog.

Natuurlijk zijn ook de heren Duindam, Ferry van Loo en zeker Reind Breman echte kunstenaars met hokken, maar de 2e en 3e rijden niet graag en de 1e ken ik niet persoonlijk.

_______________________________

 

De jonge duiven zijn er nu uit, het regent buiten, worden ze groot van

 

Terug