Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 12E JUNI
12-6-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Het lijkt allemaal niet best vandaag, de meeste afdelingen hebben nu( 09.00 uur) de fondvluchten reeds uitgesteld tot morgen. Gister was er reeds twijfel bij de weerdeskundigen, maar de dagen ervoor voorspelden ze nog goed weer...tja, het blijft weer he... Maar als ze morgen gelost worden op 526 km bij ons en bijna 600 in het noorden, ze moeten donderdag weer in de mand voor 426 km, dus ik zou dan zeggen, verzet de donderdag inmanden naar vrijdag en maak er een iets kortere vlucht van( dan heb je 1 nacht mand). En groot nadeel is bij ons in de afdeling Friesland, gaat hij morgen los...wij concoursen niet op zondag..deze vlucht gaat dan niet mee voor de kampioenschappen. En bij wij bedoel ik niet ons persoonlijk, wij klokken wel op zondag( het is 2010), maar de afdeling niet. Voor de club en friese fondclub gaat het wel door zo ook het npo concours.

_____________- Troyes blijft staan tot morgen, Noord is gelost te Strombeek om 10.30/10.45, wij gaan ook nog wel straks te Isnes of wat korter. We hebben de C ploeg mee op Isnes incl de fondduiven, dus welke nu prijs moeten winnen..hahaha we wachten af

_______________________________-

Net twee jonge duiven van het plafond af gehaald, via de klep aan de binnenzijde van het hok waren de 051 en 033( koppel) omhoog geklommen. Daan was aan het poetsen en hoorde ze lopen, slimmerikken deze twee. Ik had n schuif wat verder open gezet en tussen de spijltjes door wisten ze te ontkomen.

________________________________-

Het is Wavre geworden 12.00 los 261,619 km dus rond 15.15 ongeveer thuis iedereen succes...

________________________________

Op het praathuis forum hebben we een peiling gedaan over dagfond

keuze 1 was: Tot 550 km is ver genoeg hier op stemden 5 mensen van de 72

keuze 2 was: Eendaagse fond moet zijn tussen 550 en 650 km, hierop stemden 17 van de 72

keuze 3 was: Van de 5 eendaagse fondvluchten mogen er twee van 650 tot 770 km zij, hierop stemden 50 van de 72 !! Dus Afdeling Friesland....graag aanpassen aan de leden !

Terug