Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 27E JUNI
27-6-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Twee nachten niet geslapen, maar afgelopen nacht heel goed geslapen. Wat een spanning als je weet dat je 2e Keizergeneraal van de Afdeling staat. Pieter Veenstra staat 1e en Adrie Kors 3e. Dan moet je soms wat gokken( altans niets moet, ik deed het), 10 duiven mee en dan hopen op de 1000 punten en hopen dat de aangewezen gelijk valt. En wat gebeurt? We draaien 1e en 2e in het ACG ( waar de afdeling punten uit komen) , dus 1000 punten en onze 2e duif...de aangewezen ! We pakken voor de Gouden duif ook een mooie uitslag 1,2,5 met de 3 aangewezen duiven. In totaal was het bij de eerste 40 in het ACG 1, 2, 5, 23, 27, 32, 39. We pakken 8 van de 10 in de punten, de 709 Barbi en 748 Breanna waren te laat. De duivin die 1e Asduif staat in Rayon Frisia ( Calla 375) pakt de 1e prijs. De 1e Asduif Midfond tot nu toe.. Anthony 765 was onze 4e duif, dus hopenlijk kan hij zich nogmaals opladen voor Morlincourt 426 km van a.s. Weekend.

Waarschijnlijk gaat onze twee supers 182 Babette en 703 Cassie ook weer mee op Morlincourt, ze hadden deze week vrijaf zo ook Cadi, Carys, Calantha en Calliope. Echt vrijaf hadden ze niet natuurlijk, ze zijn vrijdag naar Baarle Hertog geweest( Belgie), zo'n 180/200 km schat ik.

Op dit ogenblik: zondagmorgen 10.45 uur zitten de duivinnen al weer in bad. Ik vond net een ei in het hok, dat zal waarschijnlijk van zo'n vakantievierder zijn hahaha.

We willen Peter Onrust even bedanken voor het thuisbrengen van Guus Geluk, deze duif vond hij op straat in Steenwijk, hij zorgde er zelfs voor dat de duif via via bij mij thuis werd gebracht Klasse. Guus Geluk gaat de mand niet meer in, heel slim blijkt hij niet te zijn..hahaha.

En we willen graag alle Teletekst spelers feliciteren met hun grootse prestaties van gisteren, er stonden heel veel klanten van ons tussen, ongelofelijk zelfs! Maar u weet het dat ik U bedoel als u dit leest!!

succes

Terug