Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 28E JUNI HITTEGOLF
28-6-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen het weer voor as weekend bekeken, ik hoop dat de jonge duivenvluchten uitgesteld worden, 30 graden is te veel voor onervaren jonge duiven.

Vanmorgen zijn de oude duiven weer los, de duivinnen om 07.55 uur, de doffers mogen straks. Er zit nog weinig "vlieglust" op, maar dat is normaal op maandagochtend. Misschien is het beter om ze om 06.00 uur er uit te laten, misschien dat ik dat morgenvroeg ook wel doe. Tis wel vroeg als je pas om 23.30 uur thuis bent hahaha Ik breng de jongen straks wel even weg, maar let op, maar 5 km.

Vanmorgen mijn E-Mail weer eens bekeken ( gisteren 12.00 uur de laatste keer), er stonden weer 14 mailtjes in van mensen die op TT staan en die Prange Suppe, Herstel-Power en Beute Sport gebruiken. n liefhebber had zijn vliegploeg twee dagen een Beute-Pil opgestoken( hij bedoeld Herstel-Power-Capsules), en al zijn dagfondduiven hadden prijs, de clubgenoten hadden dit nog nooit gezien, prachtig!

_______________

Vanmorgen bezoek gehad uit de Wilp( H. Stobbe) en Steenwijk ( H.J.Gaal), Noordwolde ( Jaap Bakker) en Hoogersmilde ( Richard van der Horst), gezellig even melken. De 3 Friesland spelers konden er niet bij dat in "Het Spoor der Kampioenen" van afgelopen week stond dat de Noord/Zuid Splitsing niet goed beviel.... IEDEREEN DIE IK SPREEK, VIND HET SUPER, VOORAL IN ZUID JUIST!!!! Gisteravond bij mij op het tankstation nog met leden uit de Polder gesproken "Ongelofelijk" dat iemand dat schrijft, het is juist een zegen voor Zuid en ook wel voor Noord. De verliezen met oude duiven is aanzienlijk minder de eerste vluchten dat met een totale lossing hoor ik steeds. Jammer dat iemand schrijft "hoe hij het ziet" en niet zoals het IS!

_________________

De jonge duiven waren eerder terug dan mij, maar ja het was ook maar 5 km hahah, maar met deze hitte is dat ver genoeg. Morgenvroeg maar wat eerder opstaan( 06.00 uur) en dan beginnen ipv 08.00

Terug