Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG 9 JULI 2010
9-7-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Van mij persoonlijk had de eendaagse fond nirt korter gehoeven, het is bloedheet, met 2 nachten mand..klopt precies, maar had er dan 1 nacht van gemaakt, net als vorige week, 75 km korter heeft weinig zin. Met de aflassing van de jonge duiven ben ik het eens, jonge onervaren duiven zouden slecht terug gekomen zijn indien gelost. We zitten op dit ogenblik met een hittegolf en dat is voor duiven niet fijn, zeker niet voor jonge duiven.

Er zijn natuurlijk mensen die staan te springen op met de jongen te beginnen, natuurlijk, daar hoor ik ook bij. Maar voor de dieren, de pers en onze toekomst is het beter dat we NIET spelen met de jongen morgen. En natuurlijk kan het morgen bij die enkele afdeling die speelt goed gaan, dan zeggen we met zijn allen : HADDEN WE MAAR GESPEELT, maar nemen we die gok? Ik wacht liever een weekje of nog een weekje extra en heb eind van het jaar mijn duifjes nog in het hok.

Dus wederom respect voor de afdelingen die met duiven bezig zijn, er over nadenken en samen met het NPO bestuur en de WOWD de goede keuze maakten.

later

Terug