Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 8E AUGUSTUS
8-8-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Gisteren de slechtste prestatie van het jaar, maar gelukkig waren we niet de enige, grote spelers in Zuid als Adrie Kors, Wim van Dijk en Hatty Roest zaten allemaal veel te laat voor hun doen, dus dat helpt een beetje. En natuurlijk gefeliciteerd aan alle mensen die ze wel goed pakten in zuid, dit waren hele andere namen dan de laatste weken en dat is mooi, dat brengt vreugde bij die mensen thuis.

Maar ik hoop volgende week op beter, en wat raar was gister dat 2 goede doffers nog gewoon weg zijn, de 008 met een 4e en een 2e is nog niet thuis, maar ook de 051 is er nog niet. de Asduif 006 met 3 x vroeg kwam pas als 25e duif( van de 40).

Net bezoek gehad van de familie Heuzen uit Leiden, ze hadden 20 vastzitters bij zich, ik heb er 4 mooie koppels van gemaakt. n van fijnste doffers was een koen minderhout en de beste van allemaal was de 06-519 een duivin van Richard Ebbink ( whzb kampioen beste liefhebber), dat was echt een plaatje. De heer Heuzen kocht deze duivin voor 35,00 dus goeden kosten niet altijd veel geld. Succes

Terug