Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG 12 AUGUSTUS
12-8-2010

Goedenmiddag vrienden en vriendinnen,

net thuis( 15.50 uur) van Werkendam, Jaap Bakker en ondergetekende zijn even op bezoek geweest bij Piet Vink. Zijn prestaties blijven zeer matig, goede duiven gehaald, maar prestaties ho maar. Nu kan het natuurlijk diverse oorzaken hebben maar een zeer belangrijk deel is het hok. Het het hok bij Piet Vink heeft geen sfeer, geen levenslust. Op een duivenhok moet een goede geur hangen en een klimaat hebben dat je denkt: Hier blijf ik de gehele dag zitten, en dat was niet zo. Te donker, geen zon, geen motivatie. Het was een gewoon hok en niets meer. Nu gaat Piet na het seizoen het hok compleet vernieuwen( we komen controleren!!), hij gaat voor licht, lucht en plezier zorgen !!

Jaap Bakker zegt altijd: Als je op visite gaat bij mensen en er staat enkel een tafel en 3 stoelen ben je het zo zat, je wil naar huis, je wil weg...maar is het huis druk, mooi ingericht, gezellig dan is het zo 23.00 uur.... dus motivatie...gezelligheid...= kampioen worden( samen met die goede duiven, goed voer etc etc)

later

Schitterend filmpje: duivensport zoals het vroeger was, met de gummie naar de kroeg op de fiets: http://www.112zwaagwesteinde.nl/5155-du ... oen-2.html

Terug