Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 16E AUGUSTUS
16-8-2010

Goedenmiddag vrienden, vriendinnen en anderen hihihihihi

Hier vanmorgen de jonge en oude duiven naar het surfstrandje te Vollenhove gebracht, het is hier in tegenstelling tot de voorspelling van onze Piet P. prachtig weer. Ik zeg Piet P. want het schijnt dat hij gezocht word....zijn voorspellingen zijn altijd fout en ja dan gaan mensen je minder leuk vinden hahaha( grapje natuurlijk) de duiven gelost om 10.19 uur en om 10.41 waren ze al weer thuis. Daarna de jonge open hok gegeven en een badje. Klaasje ging er op de kont bij zitten om pinda's te voeren(buiten op de tegels), prachtig gezicht.

Van afgelopen zaterdag mis ik nog 1 duivin, dat is jammer aan de ene kant en mooi aan de andere kant( ik hoef haar niet meer te voeren) ook dit is een grapje....voor de niet Beute-kenners.

Afgelopen zaterdagavond werd in de club gesproken over verduisterde en niet verduisterde jongen.... als men niet verduisterde jongen heeft( dus kaal) dan zou het dierenmishandeling zijn als je ze as zaterdag inmand.....??? Hoe deed men dat vroeger dan? Toen niemand verduisterde??

Mensen die werken zouden niet kunnen verduisteren? O ja wel hoor. Stel je gaat om 07.00 naar je werk: Je maakt 6 weken( 1 april tot 15 mei) je hok donker, zet er maar gewoon platen voor. Je zet je licht(tijd)schakelaar op 10.00 smorgens aan...dan is het dus zonnig in het hok door de lampen, je komt om 17.00 uur thuis doet je jongen er uit...roept ze om 18.30 uur weer binnen, geeft ze voer en om 20.00 uur gaat het licht weer uit....klaar Verduisterd!

Later meer, eerst ff eten

Terug