Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 22E AUGUSTUS
22-8-2010

Goedenmorgen vrienden,

gisteren een ongelofelijke dag

Natour 1,2,3,4,5,6,7, in de club, maar ook in het ACG 1,2,3,4,5,6,7, en in de Afdeling 2,4,5,7,8,9,11,

Op St. Quentin 1,2,3,4, in de club en 2,3,4,5, in het ACG en 6,7,10,12 In de Afdeling(Zuid)

Vandaag even op bezoek mij Kas Meijers in Oud-Ootmarsum, we hebben via hem de Geweldenaar kunnen lenen, vandaag gaat hij terug samen met 3 kinderen.

En we gaan nog even door naar Denekamp naar Jim van Ingen, deze jeugdige beginnende speler hadden we wat jonge duiven belooft.

____________

Net terug van Kas Meijers en Jim van Ingen( zoon van zangeres Marga Bult). Eerst even bij Kas geweest om weer wat zijn fenomenale Leo Heremans duiven te zien. Richard van der Horst en Willem Heinhuis waren even mee. Richard nam de vader van de beroemde rugzitter mee naar Hoogersmilde, deze rechtstreekse Claes duif is volle broer van de Figo ! Diverse kinderen en kleinkinderen van de Olympiade gezien en twee zoons van Jan jr de beste vliegduif van Leo.

Daarna even naar Denekamp geweest op bezoek bij Jim van Ingen, hij was nog wat schor van het grote feest van gisteravond, zijn moeder zat zoveel jaar in het vak en had een mega feest voor 7000 man gegeven. Ik had voor Jim twee jongen uit de Tovenaar meegenomen en twee uit het Verkerk koppel.

_____________

De jonge duiven om 16.00 uur nog even lekker in bad gedaan, er zijn nog 2 jongen pleite van gisteren, 1 zit in Hollandscheveld en 1 is nog niet thuis( de 030).

Straks om 17.30 pak ik al het voer weg wat er nog staat( met Beute Sport en Herstel-Power er over), en dan begint de week weer opnieuw. as Zaterdag wederom St. Quentin en de 2e Natourvlucht.

 

Terug