Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 5 oktober 2010

5-10-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

ben net terug uit Groot-Ammers ( afdeling 5) duiven bekeken van 2 liefhebbers. eigenlijk niet te doen voor mij, en ik doe het ook niet weer. 08.30 uur weg 11.15 uur aankomen en dan om 18.30 uur weer thuis zijn.. verschrikkelijk met al die klote files. Mijn eigen duiven niet gezien vandaag. Ze komen maar naar mij toe hahahaha. Gistermiddag 16.15 uur vertrokken naar Holwerd, heel veel duiven bekeken waaronder natuurlijk veel slechten en om 24.00 uur thuis.... pffff hahahah maar ik doe het natuurlijk ZELF!.

Volgende week dinsdag komt Gerrit van Eijkenhorst van het spoor der kampioenen om een reportage te maken, altijd leuk toch? Vind ik wel.

En volgend jaar.....ja daar denken we nu al aan...volgend jaar ga ik enkele dagen naar Canada om mijn "eigenwijze" mening te vertellen daar hahahah Beute go's Canada hahahaha.

Morgen( 6 oktober) komt Rinze Postma en Rink Hofstra( beiden uit Friesland)...maar dat kunt U wel aan de namen zien toch? Altijd gezelli en dan morgenavond naar Meppen( Gunter Prange) om weer nieuwe voorraad in de slaan.

Groetjes

Terug