Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DINSDAG DE 12E OKTOBER
12-10-2010

Goedendag vrienden,

Vanmorgen eerst maar eens uitgeslapen tot half 10, toen belde combinatie Traas uit Zeeland me wakker( maar goed ook want om 10.00 had ik een afspraak), voor een afspraak bij hun thuis, lijkt me leuk , dit zijn natuurlijk heel goede spelers.

Om 10.00 kwamen vader en zoon Smit uit Oldebroek me wat duifjes laten zien, wat hebben die mensen op dit ogenblik een goede ploeg duiven, gewoon topklasse. Aan iedereen in zijn club, omgeving en afdeling de wens van mij om ze zo veel mogelijk te motiveren, de heren Smit hebben nu volgens mij alles op de rails qua gezondheid, hokken en duiven en nu de motivatie nog, en dat is mede aan jullie de lezers ! Supers van 2010 waren de 986 en 956 ( kleinkinderen Triller !!!, ja daar is hij weer) en de 979 uit lijn Wandelaar Krouwel Polman( via Comb Panhuis). en opvallend is dat alle 3 duiven 50% Wolff duiven zijn...( clubgenoot van Smit). dus topklasse en nu een schop onder hun kont!

Het is nu 14.20 uur. De liefhebbers J.O Veenstra en H Opdam zijn net weer terug naar Leeuwarden, even een paar duiven bekeken waaronder een duif met 5 of 6 eersten ( Opdam) van 2007. Ff gezellig, nu wachten op 15.00 uur, dan komt Gerrit Van Eijkenhorst voor een reportage. Allemaal in de nette kleren, het gehele Beute-Team  Moeder Betty, Vrouw Klaasje, hokverzorgers Ydo, Elco en Daan en dan ikke zei de gek.

Nu 18.00 uur, Gerrit is net weg, het compete Beute-Team was aanwezig, volgende week in het spoor. hopenlijk een leuke reportage

groetjes

Terug