Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 13E OKTOBER
13-10-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

as zaterdag ben ik te gast bij pv Maasdonk te Geffen. Ik mag daar een praatje houden en proberen te voorspellen wat goede duiven in de toekomst worden( jonge duiven 2010). Het is de eerste jonge duiven dag van dit jaar, ook voor mij altijd weer spannend. Nu is het extra spannend omdat hier in deze club gemiddeld zoveel goede spelers zitten, ik noem er een paar Comb. van Wanrooij, Hanegraaf & zn, John Vos, GJ Timmermans en C Hanegraaf maar wat dacht u op de overnacht fond van J van Schijndel & znn en H & A Kivit? Dus het zal een heel gezoek worden om daar een goede voorspelling te doen. Wat me opviel toen ik wat informatie over de club kreeg was dat ze daar een echte kindercompetitie hebben van maar liefst 38 kinderen. Dit zijn kinderen of kleinkinderen van de leden, ze krijgen twee duiven van hun vader of opa en hebben daar hun eigen competitie mee. Grandioos! Volgende week ga ik u vertellen welke duiven ik het fijnst voor DE TOEKOMST vond( in principe zegt dit niets over de prestatie als jong).

Straks rond 14.00 komt Henny Prins uit Nieuwleusen voor een bakje koffie, deze sterk vliegende duivendame komt al vanaf 1994 bij ons op bezoek. Vanavond komt Bert Slot, deze jongeling uit eigen club wil graag dat ik enkele jongen van hem bekijk en mijn mening geef( of ik er verstand van heb hahahaha),

Nu 16.00 uur, de duivinnen gaan nog even in bad, een aantal jonge duiven bekeken voor Kassel en Dortmund, man o man wat worden deze duiven mooi( door de rui).

Groetjes gj

Terug