Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 22E OKTOBER
22-10-2010

Goedenmorgen luitjes,

Net weer even op het praathuis gezeten( internet duivenforum), me weer even ingelezen, ik deed zeer fanatiek mee, ben zelfs Vip geworden daar, maar ik doe niet meer mee, ik lees alleen. Volgens mij is een internet forum opgericht om informatie uit te wisselen, te leren en beter te gaan presteren. En natuurlijk is dit in de meeste gevallen op dit forum ook zo, maar ik doe niet meer mee. Als ik wat te vertellen heb doe ik het via dit dagboek, ik kan dan mijn eigen mening zeggen zonder afgebrand te worden. Niet dat ik geen tegengas wil, maar ik wil wel graag "goed doordacht" tegengas, en geen geschreeuw, gezeik of "op de man spelen, omdat je iemand niet mag" En verder vind ik dat op duivenforums veel onwaarheden worden geschreven mbt voeding, verzorging, medicatie etc. Dus mij ziet u maar mondjesmaat op een forum, ik heb mijn eigen forum hier hahaha.

Richard van der Horst uit Hoogersmilde komt net binnen, hij heeft 7 duiven gekocht op de totale verkoop van Schots uit Belgie, uit lijn Dromer en Chatearoux( Pros Roosen), de Chaeteroux is door Schots gekweekt. Zeer fijne duiven, vooral de stammoeder van 2000, ze is bijna 11 jaar oud, maar elk ei is geluk, koppelen x de vader van de Rugzitter( Broer Figo) en de donkere Beute doffer(2003)

Het werd gezellig vanmorgen, Harry Deusing uit Zeeland kwam aan met papkoeken uit Brabant. Hij had een paar duiven meegebracht, met zijn allen ( Willem Heinhuis, Richard van der Horst, Daniel Haneveld en ik zei de gek) hebben we ze bekeken, de duif van Geurt Doppenberg was een hele fijne en de donkere schimmelduivin ook. Harry Bedankt.

Nog even een speciale vermelding voor Richard van der Horst en Willem Heinhuis, ze vroegen zich af waarom ze niet bij de groepsfoto van het Beute team stonden....ze waren toch diegene die me gemotiveerd hebben in 2010 vonden ze zelf hahahaha, dus hierbij bedankt jongens, mensen die nog motivatie nodig hebben kunnen bellen voor gratis advies met Willem Heinhuis uit Steenwijk en Richard van der Horst uit Hoogersmilde( telefoonnummers via 1850) hahahahahaa, ook voor alle andere problemen kunt u met hun bellen. Ze weten alles van auto's, vrouwen, schemerlampen, kinderspeelgoed, honden, fietsbanden, plantenbakken en u kunt het zo raar niet bedenken hahhaha

KWAAIE OGEN!!!! , de vraag die ik vaak hoor, wat zijn kwaaie(boos kijkende) ogen? Kijk op www.pipa.be kijk dan bij de schitterende verkoop van Jo & Florian Hendriks. kijk naar alle duiven en let dan op de volgende 8 !! Ziet u het?

Miss Mattens USA 03-1186

Popeye 02-2126165

Kras Jos B05-6447445

Booming 90 08-1926490

Limburgs Best 07-1089124

Super Nationaal B06-5088340

Asterix 08-1926461

en Mr. La Souterraine 09-1556432

Dat zijn kwaaie ogen !

Terug