Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 29 oktober 2010

29-10-2010

Goedendag vrienden,

Voor dat we beginnen : DANIEL HANEVELD uit WILHELMINAOORD van het Beute TEAM heeft op zijn eigen hok de BESTE JONGE DUIF VAN NEDERLAND bij de jeugd. GROTE KLASSE DANIEL!!!!!!!!!!!!!!! Zijn 10-6108183 hebben we samen in Belgie op de markt gekocht, het was een duif waar we het in zagen: Dit was er èèn !! En nu bij de jeugd: De beste Jonge duif, van Nederland!!! Prachtig vriend, we zijn trots op je. Maar Ook Britt van der Horst uit Hoogersmilde gooit hoge ogen in Nederland met vader Richard samen spelend. Vooral op de Midfond !! Super Britt, je bent een kei-goed-spelende-meid!! Geef je vader maar vliegles hahaha. En weet u nog? Twee jaar geleden hadden de andere leden van het Beute Team Elco en Ydo Homma ook al eens de beste duif bij de jeugd van Nederland !!! Top

_______________

Vanmorgen was het weer druk hier, familie v.Es uit Haren en de familie Aalderink uit Nieuw Amsterdam kwamen op de koffie, gezellig. Vanmiddag waren Willem en ondergetekende te gast bij de heer Klein Haneveld en moeder in Borculo. We zagen daar zeer goede duiven. Zo'n 25% van alle duiven hadden een 8 en dit zijn ook diegene die ik zou aanhouden als ik hun was. De duiven zitten bij het ouderlijk huis, zoon woont met zijn gezin verderop, moeder word een dagje ouder..en dan zoveel duiven. Het kan met wat minder en dan zullen de prestaties nog beter worden( en die zijn al goed).

______________

Tegen 12.30 uur ging ik van huis, op dat ogenblik kwam de vrachtauto met 60 zak voer, en wat denk je? Ik kom thuis en Klaasje had alles al binnen!!!!!!!!!!!!!!! Topwijfie toch? !

Terug