Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zondag 31 oktober 2010

31-10-2010

Goedenmorgen luitjes,

Gister gewerkt tot 23.00 uur, toen met een bloedgang naar p.v. de Vredesduif te Noordwolde waar het Nationaal inkorfcentrum hun feestavond had. Ik moet zeggen het was super georganiseerd door de "cor de Jong ploeg" , bijna 120 prijzen werden er uitgereikt, iedereen had wat. Zelf hadden we een zak voer gewonnen( en 8 geschonken) en een mega mooie boodschappenmand. Toen ik om 23.30 uur aankwam was Jannes Mulder net klaar met zijn duiven Try Out, Jannes is komiek, praatjesmaker, rasverteller en zodra hij de microfoon krijgt niet meer te stuiten. De zaal had blauw gelegen van het lachen, hij had het NPO bestuur besproken, invliegduiven, mijn stotteren natuurlijk hahahaha, de nieuwe losplaatsen en vlucht naar de toekomst. Jannes heeft er een mega show van gemaakt( misschien leuk voor in uw club?  kijk op youtube, zoek op Freekie, Steenwijk, Jannes Mulder).

Vanmorgen kreeg ik weer een leuk mailtje uit Belgie van Gerry van den Abt. Hij schreef dat hij dit jaar mijn schema heeft gedaan met Prange Suppe, Herstel power en het systeem, en nog nooit zo goed heeft gevlogen, zelfs 6 weken achter elkaar de 1e  zelfs de twee eersten en drie eersten, dat is altijd leuk om te horen en te lezen. Vorige week las ik weer een reportage in een duivenblad van mensen waar ik 10 x per jaar advies aan geef, goed beginnen te spelen met dure aankopen en wat denk je....geen letter, nee ze hebben het allemaal zelf bedacht..

Gisteren nog wat meegemaakt, ik sta in de badkamer in mijn blote yoehoe, zie ik een grijsbonte kat op de voliere lopen, ik naar beneden om iets te gooien natuurlijk, pak ik mijn klomp, smijt hem naar de kat en wat denk je? twee dakpannen aan gort hahahahahaaha, moest ik eerst op zoek naar twee dakpannen en op het dak klimmen...en dat met 125 kg hahahaha, Als Jannes dat had gezien....had hij er een verhaal van een uur van gemaakt hahahaha

later

Terug