Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 6 november 2010

6-11-2010

goedendag vrienden en vriendinnen,

we zitten in Kassel in Hotel Domus. lekker de gehele dag op de beurs gestaan naast Marijke en Jos Voortman van de Koerier Duivenfilms. Veel bekenden gezien vandaag echt honderden duivenliefhebbers kwamen een praatje maken. Tussen de bedrijfen door kwam het bericht dat de vlucht naar de toekomst door gaat, de motie tegen uitspraken van voorzitter AJ de Jong werd van tafel geveegd. en dat sector 2,3,4 ochtendlossingen krijgt(2 x). dus al met al werd hier in Kassel goed op dit bericht gereageerd. Iedereen was blij( die ik sprak). Nu zitten we eventjes aan de bar van het hotel, een cooolaaaa te drinken( frisdrank uit Twente) hahahaha.

Al met al een dolle boel hier, ik weet niet eens of ik dit wel schrijf, misschien droom ik gewoon hahaha. Morgen nog een drukke dag, en dan vanaf 16.00 uur weer afbreken en terug naar Drenthe. Maandagmorgen om 06.00 uur beginnen op het tankstation.

We gaan maandagavond weer verder hier met het dagboek. Daniel zal de duiven vast goed gevoerd hebben en met de homma,s schoongemaakt. tot maandag.

groetjes van het Koerier Team

Terug