Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 13E NOVEMBER
13-11-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Gisteravond de feestavond van de afdeling gehad. Klaasje, moeder Beute en Daniel waren hier op aanwezig. Ze vonden het een prachtig feest. 5 prachtige bokalen namen ze mee naar huis. waaronder de mooiste van de avond; de 1e Asduif van afdeling Friesland! Het eten was super( stampotbuffet), de muziek was leuk en de organisatie was top, hiervoor dank afdeling Friesland.

Zelf was ik helaas niet aanwezig, ik was een avondje te gast in Lochem ( bij Laren/Zutphen). Hele fijne duiven hier, de 7777 vond ik de beste, maar ik moet eerlijk zeggen er waren wel een 10 stuks prima duiven. Zeer gezellige club, geen enkel wanklank, super gezellig, dank hier voor!

Nu 12.00 ga ik naar Hendrik Ido Ambacht, aan de Reeweg aldaar. De jeugdmiddag afdeling 5. Of ik hier een praatje wilde komen houden. Natuurlijk wilde ik dat, gezellig toch. Vanaf daar door naar Hoofdplaat, overnachten in Breskens en dan morgenvroeg naar Herman Calon( al voor het 5e jaar). Zeer goede speler, praatjesmaker, grootbek, maar klein hartje..

Tot morgen(avond)

Terug