Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek vrijdag 19 november 2010

19-11-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen weer lekker gezellig bij ons in de keuken, Wim Pol met schoonzoon uit Putten komen op bezoek en de familie Peeters uit Den Bosch, en dan waarschijnlijk nog enkele vaste koffiedrinkers.

Gisteravond nog even bij Anton Hassing geweest( Steggerda), deze beginneling in de sport presteerde het om gelijk al bij de top 10 van de afdeling te komen op de midfond. Knap. Enkele duiven bekeken, zagen er perfect uit, geen vlekje te vinden, luisvrij en helemaal door de rui. De 400 zal een goede worden in de toekomst( hoop ik).

Vanavond naar Ameide voor een gezellige avond, morgen de gehele dag in Den Helder en dan zondag weer naar het werk.. Vanavond na Ameide moet ik nog even een stukje door naar Giessen. Vincent van de Kerk(van PIPA) heeft mijn Last Son Dream Limo meegenomen vanuit Belgie, dus vanavond zie ik hem...zal me benieuwen

misschien tot straks, eerst koffie_____________________-

Zo, het is nu 13.30 uur. ik heb nog even voor ik naar Ameide ga. ff kalm-an Net de duiven van van de broers en zoontje Peeters bekeken uit Den Bosch. Hele fijne duiven, goed verzorgt, mooi glad en geen luisje te bekennen. De duiven van hun duiven-vriend waren iets minder verzorgt en hadden ook wat luis en oude dons. Ze komen er wel die familie Peeters !

Ongeveer tegelijkertijd kwamen Wim Pol uit Putten en schoonzoon Geerlof de Vries uit Elburg. Beiden komen hier al wat langer. De duiven zagen er heel goed uit, veel 8-tjes. Schoonzoon Geerlof schiet nu als een komeet omhoog qua prestaties, hij vertelde; Vroeger vroeg niemand hoe laat ik klokte, nu bellen ze me al van te voren en heb ik de tuin vol zitten met kijkers. Ongelofelijk wat komen die jongen uit de geselecteerde ouders goed. Het is altijd fijn de familie Pol uit Putten/Elburg(Hooge Enk) hier te mogen ontvangen.

Willem Heinhuis even gevraagd te schrijven, Richard Beterschap.(komt goed vriend)

Zo nu met de beentjes op de bank tot 16.00 uur.

Terug