Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 26E NOVEMBER
26-11-2010

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen.

Vanavond de ledenvergadering van onze club, altijd gezellig. De meeste mensen komen niet, maar de fanatieken natuurlijk wel( die willen niets missen). Ik hoorde dat de jeugd een bonnenverkoop ging organiseren, dus vanavond horen we wanneer die op internet komen en van welke liefhebbers ze bonnen hebben gekregen. Erwin Winters ging het voortouw nemen, ben blij dat de jeugd het nu op pakt.

In het verleden kwam de bonnenverkoop meestal op mijn bordje, heel leuk werk moet ik zeggen, maar het koste me zelfr ook steeds 50 jonge duiven( je vraagt een speler voor en bon en hij vraagt jou..)

En vanavond horen we waarschijnlijk ook wat voor winterse activiteiten we krijgen. Misschien een TT, misschien nog een forum of een tafelkeuring, altijd gezellig , ben ook zeer benieuwd.

Gisteren in Houten geweest, het opbouwen van de stand is steeds een leuke bezigheid, wel zwaar werk maar heel gezellig. Tijdens het bouwen met Guus van Aken praten over de Wittenbuik van Batenburg en zijn oudste zoon( jonge Wittenbuik 20 jaar oud), met Jos over de nieuwe film( Lucy en Antoon van der Wegen) en over diverse randzaken. In die 5 uurtjes dat je de stand klaar zet voor de volgende dag, ben je weer een stuk wijzer geworden over de duivensport in zijn algemeen, de randzaken en achter de schermen over het maken van een film en of TV serie.

Morgen dus naar Houten, gezellige beurs daar. Hopenlijk zien we weer veel vrienden, bekenden en anderen.

______________________________

We feliciteren de combinatie van der Stouwe / Douna met de aankoop van Sieneke van Hans en Evert Jan Eijerkamp. In de toekomst kunnen we het PIPA koppel maken.. Last Son Dream Limo x Sieneke..  Probleem is dat Sieneke een doffer is..Wie noemt een doffer nu Sieneke? :)   :) ;)

Terug