Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

MAANDAG DE 29E NOVEMBER
29-11-2010

goedendag vrienden en vriendinnen.

De dag na de beurs te houten. Ik wilde lekker uitslapen....wilde, maar lukte niet. om 08.15 uur hingen de eersten al weer aan de telefoon( tussen 10 en 12.00 uur graag). Dus er maar weer op tijd uit. De waterbak in de voliere was natuurlijk bevroren. Die in de hokken nog niet, maar de weervoorspelling te zien....gaan ook die bevriezen deze week.

Het is mooi weer voor de duiven, vanmorgen mochten ze in bad, maar al snel konden ze de schaatsen onder doen( ze waren aan het trainen voor de elfsteden tocht). wat voor weer het ook is, mijn duiven willen wel in bad. En AS vertelde; wanneer duiven in bad gaan, zijn ze niet ziek. dus onze duiven zijn gezond.

Vanmiddag op het werk even met Rein Gaal gesproken, hij was zaterdag naar de beurs geweest, ik voel me er niet meer thuis vertelde hij. Weinig jeugd, geen interesse in de huldiging en weinig stands. Ik zou het niet weten Rein, vertelde ik hem weer, ik ben er de gehele dag, maar ik zie niets, veel te druk om mijn stand te verlaten. Hoe het bij de kampioenen ging, en bij de jeugd weet ik alleen van derden. Ik vond het gezellig bij onze stand( Koerier/Beute).

_______________

De koppeling van 5 december gaat niet door, het zal 8 december worden. Falco Ebben komt de 8e om enkele duiven op de foto te zetten, en daarna op die dag zet ik ze samen.

Terug