Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

2 DECEMBER 2010
2-12-2010

goedendag vrienden en vriendinnen.

Druk, druk, druk. gistermorgen om 05.30 uur vertrokken naar Recklinghausen, gisteravond tegen 21.00 uur weer thuis. Vanmorgen om 08.45 vertrokken naar Gunter Prange te Meppen( Gouden Duif Winnaar 2010 !) tegen 12.00 waren we in het plaatsje de Lutte. En net tegen 18.30 uur weer thuis.

Gisteren de gehele dag samen met Richard van der Horst op pad. In Recklinghausen goede duiven gezien maar niet zo goed verzorgt. De duiven zaten in een "droge mest hok" maar met sneeuw buiten is dat niet zo fijn. Vandaag met grote Willem naar Prange geweest om Suppe te halen.               Daarna naar de heer Bonnes te De Lutte, super gezellig daar aan de grens met Duitsland. Zeer fijne duiven gezien. Er waren nog zo'n 6 sportvrienden aanwezig met duiven en gewoon om te kijken.

Hokbezoekveiling Nationale Jeugddag 2010: Corrie Hakvoort van het mooie eiland Urk heeft onze bon gekocht op de nationale Manifestatie afgelopen week in Houten.

De jeugdspelers konden op een spellencircuit duiveneuro's winnen, aan het eind van de dag kunnen ze bieden met hun gewonnen euro's op een hokbezoek. We zijn blij dat we iemand blij kunnen maken met een kijkje in de keuken en natuurlijk een mooie jonge duif.

Op 12 November as( 2011) gaan we naar Joure om de jeugddag "op te leuken" , Afdeling Friesland heeft ieder jaar een jeugddag en afgelopen zomer hebben ze me voor de 3e keer gevraagd om te komen, de eerste twee keer viel samen met Kassel of Dortmund. Maar nu hebben we het zo geregelt dat ik wel kan.

Twee weken geleden ben ik bij de jeugd geweest van afdeling 5 en in Januari nog de jeugddag in Duitsland( RV 410) en naar de jeugd van omgeving Twello.(ook in Januari) 

Terug