Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 9 december 2010

9-12-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen waren de eerste foto's al binnen van Falco Ebben. Ze zien er super uit. Hij stuurde me vast die van Babette, Breanna en Calla omdat deze op Pipa verschijnen in 2011 en in het Olympiade boek van Pipa/Marcel Sangers.

Falco vertelde ook over de nieuwe verkoopsite van hem met Gert Krab samen (Duivensites.nl). Ze gaan hier van een aantal liefhebbers enkele duiven verkopen maar alleen uit de besten zelf, niet uit de "gewone"duiven. U kunt dit vinden onder www.dreampigeons.com

Verder hier weinig nieuws, erg druk dat wel maar dat is normaal hier. De duiven zouden gisteren samen gezet worden maar ik wacht even tot maandag. We hebben namelijk de Dortmund beurs dit weekend. En ik was vergeten dat mijn bekendste duiven vandaag even op visite gaan bij een vriend tot maandag( uit veiligheids gedachte). Vanaf 15 t/m 25 december heb ik 10 dagen vrij om de duiven in de gaten te kunnen houden.

Wat vond Falco van mijn duiven? Enkele duiven kende hij natuurlijk( de 063 lijn waar ook Calla en Breanna van af stammen), maar de nieuwe duiven had hij nog niet gezien. Koude rillingen kreeg hij van Vanity ( 08-387) direct Koopman en haar zoon de Vechtmachine( 09-988). Tijdens de maaltijd zat hij nog in gedachten bij deze moeder en zoon...

Volgende week woensdag hebben we een tafelkeuring in Noordwolde, ik ben er waarschijnlijk zelf niet, maar ze kunnen het wel zonder mij toch? Overdag ben ik bij Nico van Noordenne en bij Leo Baardman. Richard van der Horst gaat ditmaal even mee. De jeugd zou het organiseren, de kooitjes staan al zag ik, en nu maar hopen dat ze iedereen bericht gegeven hebben. Wim van Dijk, de keurmeester in onze club gaat ze keuren/bekijken/bevoelen.

Later..eerst ff eten

Terug