Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 17E DECEMBER
17-12-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

het is winter in Nederland, echt winter. Hier ligt een pak sneeuw van 5 cm, vanavond moet ik naar Kerkdriel/Velddriel. Ik hoop dat het gaat lukken, eigenlijk is het levensgevaarlijk. Als het me achter Zwolle te gek gaat worden, draai ik zo om. De weersvoorspelling voor vanavond is gevaarlijk, en ik moet ook nog terug he !

Net Klaas Heide uit Staphorst gehad, aardige man, speelt goed met de jonge duiven. Met de ouden veel minder volgens hem zelf. Er zaten goede doffers tussen en een paar prachtige duivinnen. Klaas kan er een paar superkoppels van maken.

___________het is nu 14.15 uur. Weeralarm voor vanavond, we gaan rijden om 17.30 uur vanaf meppel, richard van der horst en ondergetekende. We kijken het aan tot Zwolle/Apeldoorn, gaat het niet of is het alleen file, dan kunnen/gaan we niet naar Kerkdriel. Zou heel jammer zijn, Superspelers daar, fijne duiven, kan niet missen. Hard spelen met slecht gemaakte duiven gaat niet!

___________Wat een ongelofelijke superkoppels heb ik kunnen samenstellen. Bij de doffers zijn het allemaal 8,5 duiven, bij de duivinnen zijn er een paar 8/8+ duiven in de hand, onze Kiyoko 893 van 2004 heeft een papkont gekregen door het eieren leggen, je zou haar kunnen straffen op haar onderbouw, maar in 2007 toen ze een 4e NPO Blois won was ze een 8,5. Je moet er soms iets doorheen kijken. twee koppels heb ik moeten omwisselen ik had de 05-884 Kobayashi x 07-592 Amabel gezet en 011 Last Son Dream Limo x 944 Bazooki, maar deze doffers wilden partnerruil... Dus nu 884 weer tegen eigen duivin 944 en 011 x Amabel 592( dochter Kiyoko).

De Olympic-Belg van Ydo en Elco met 3 eersten 411 wilden ze graag aan de Claesduivin, prachtige koppeling geworden 411 Olympic-Belg x Claesduivin( Figo lijn)

En ook een topkoppel is denk ik: Zoon vechtmachine x 741 Dochter Missouri's Girl...dus hier dan straks Leo Heremans Olympiade x Vanity Gerard Koopman x 063 Beute x Missouri's Girl....lijkt me niet slecht.

Terug