Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZONDAG DE 19E DECEMBER
19-12-2010

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen bij p.v. de Hoven in Zutphen geweest, GROTE KLASSE !! De beste club tot nu toe van dit seizoen 2010/2011 in gemiddelde kwaliteit. Ieder lid kon 4 duiven inzetten, twee jonge doffers en dus twee jonge duivinnen. Winnaars werden met een gelijk aantal punten Marcel Sangers/Paul Ung en combinatie Moespot/Gijsen op de voet gevolgd volgens mij door de heer Schut en Appie Jurriens en Wilfried Pasman. Ook hier weer de betere spelers met de betere punten. De twee fijnste jonge doffers waren van Wilfried Pasman( een vale doffer) en een kras van Marcel Sangers( super kweekoog), bij de duivinnen was het Moespot 1 met een blauwe duivin en Schut 2 met een prachtige Belgische duivin.

Cristel Sangers zorgde voor de inwendige mens, ballen gehakt, Salades, alles zoveel als je maar wilde hebben. Bedankt voor de fijne ochtend !

Net even bij mijn eigen duiven geweest, ongelofelijk jongens wat zitten er fijne jonge duiven( 2010) voor de toekomst, prachtige koppels, ogen, spieren het lijkt wel of ze er nu echt zitten ! Hopenlijk houd ik ze gezond in 2011, dan komt het goed!

Terug