Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek zaterdag 1 januari 2011

1-1-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Ik wens voor iedereen in 2011 wat U mij wenst. Dus hopenlijk veel gezondheid, geluk, liefde, succes en een goed vliegseizoen.

Tot morgen( nu 00.58 uur)

Goedendag vrienden en vriendinnen, goedenmorgen op deze mooie morgen.

En wat zijn uw voornemens? Normaal doen? , Aardig doen? Uw best doen? Uw aanpassen? Goed met de duiven spelen? Voor de kampioenschappen gaan? Voor mooie uitslagen? Eens wat helpen in de club? Eindelijk die bonnenverkoop eens organiseren? Aardig tegen de buren zijn? Eens niet alleen aan u zelf denken? Veel geld verdienen? Veel geld uitgeven? Alles aan goede doelen geven? De Voedselbank in uw buurt sponseren?  Wat zijn uw goede voornemens?

Die van mij?

Meer aan mezelf denken ! Aan mijn gezin en aan enkele vrienden ! Aan mijn eigen duiven en aan mijn eigen club en afdeling. Dat wil niet zeggen dat ik niet aan anderen denk ! O nee, als iedereen zoveel gaf aan anderen was de wereld misschien beter, maar u moet het wel verdienen mijn hulp. In bodemloze putjes gooi ik niet meer.

Dus doe uw best, en u kunt op mij rekenen, is het u allemaal wel goed....dan is het mij zeker goed. Beloning naar werken, beloning naar inzet.

En echte armen in mijn omgeving die steun ik zelf

Later

Terug