Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 3 januari 2011

3-1-2011

Goedendag vrienden, vriendinnen en andere lezers.

Het nieuwe jaar is begonnen, ik hoop dat het net zo goed gaat worden al 2010 voor ons. Ik teken er gelijk voor. Maar eigenlijk kan het niet, alles viel op zijn plaats in 2010. De goede duif, de forme, de goede wind, de goede auto, de goede club. Alles perfect. Maar we gaan er wel alles aan doen. Of ik dit jaar weer alles vertel wat ik doe? op de hokken? in de drinkpot? Daar moet ik nog even over nadenken. Volgens enkelen kan het helemaal niet wat we gedaan hebben. 40 jaar met medicijnen spelen en nu zonder en dan het beste jaar hebben van de laatste 10 jaar.

Er zijn mensen die het niet geloven, er zijn mensen die zeggen dat ik lieg. Lieg ik? Liegen zij? hebben de kampioenen gelogen? Of spreken ze juist altijd de waarheid? Ik ben de enige die het 100% weet wat er hier gedaan is. U vertrouwd me of niet, its simple

Nu 13.10 uur..Zo weer naar het werk, van 14 tot 23.00 uur. Altijd gezellig, er komen veel liefhebbers een praatje maken en een bakje koffie drinken( prachtig zo'n baan). Vanmorgen alle eieren bekeken van de kwekers 3 koppels 1 ei bevrucht en 1 koppel beide eieren onbevrucht ( koppel 884 x 944). Morgen even bij de vliegers kijken. Ik heb 1 koppel op de grond zitten en 1 koppel op de voertafel. Vind ik dat erg? Ach ik heb ze liever in een broedbak, maar als dit hun keuze is "LOAT GOAN"

Succes iedereen

Terug