Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 5E JANUARI
5-1-2011

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Net telefoon van houthandel Kuiper uit Steenwijk, mijn nieuwe motivatiebakjes waren gereed. Ze worden daar al Beute-bakjes genoemd. Ze maken ze daar in twee modellen, model 1 is met gat(waar de broedschaal in kan staan) deze zijn voor duiven die graag hoog broeden en model 2 is de vierkante(zonder gat) voor de holenbroeders onder onze duiven. Hij heeft er 50 nieuwe voor me gemaakt, dus wil er nog iemand gebruikte( a 2,00) bel dan even met daniel 0628054824 .

Net Bert Slot op de koffie gehad, wij hadden koffie, hij gebak. Bert Kwam nog even twee duivinnen halen hij heeft de 034 rechtstreeks Verkerk( uit Baron x kitty)  en de 394 Superduivin (kleindochter wondergirl) even meegenomen. Ik krijg dan deze zomer een mooie duivin terug uit zijn Adrie Kors duiven.

Net even bij de duiven gekeken, Olympic Missouri's Girl is naar het kweekhok gegaan met haar doffer, de eitjes onder een vliegkoppel gedaan. Hopenlijk pakt ze het nu op in een "vreemd hok". De koppels waar ik vorige week de eieren van weg gepakt heb , hebben weer eieren.

De Wondere Euro( waar ik de 495 uit heb) staat te koop op de PIPA site. http://www.pipa.be/toppigeons/toppigeon.php?id=91331

Terug