Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

VRIJDAG DE 14E JANUARI
14-1-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Het is weer vrijdag. Regen regen en nog meer regen, ik ben er nu al zat van. Vanmorgen krijg ik bezoek van Hans-Bernd Lattemann en Werner Strumann uit Duitsland. Twee super gezellige gasten die bijna iedere maand wel even een keer aankomen. Ook deze mannen zijn steeds op zoek naar beter. Werner doet het op zeer kleine schaal met 3 kweekkoppels en 10 vliegduiven, maar Hans-Bernd wil graag de sprong omhoog maken en is danig op zoek. Rechtstreekse Prange Duiven, rechtstreekse de Beer duiven( de Beer is hier niet bekend maar in Duitsland bekend als verzamelaar van topduiven en topspeler). Ze komen me straks weer een paar duiven laten zien. Altijd super leuk om toppers in de hand te nemen. Hans-Bernd heeft in 2009 mijn Kaasbek( 108-02) , broer 063 een jaar op zijn hok gehad, ik heb er jongen van terug gezien...Kaasbek x Asduivin 37 van 2005. Prachtig om te zien.

Ja mensen, duivensport is het mooiste wat er is, u moet het alleen wel willen zien.

Gisteravond een afspraak gemaakt met Agy en Pascal Verreckt-Aričn voor 24 februari. Deze man vrouw combinatie zijn misschien wel de beste spelers van de laatste tijd in Belgie. Ze hebben uitzonderlijke duiven, en die wil ik graag bekijken. Die avond ga ik ook nog naar de Fondclub aldaar. Gezellig gaat het worden, gezellig zal het zijn.

Het is nu 13.55 uur. Het spoor is weer binnen, ff lezen Ik ben vandaag zo vrolijk, zo vrolijk zo vrolijk.

Net even de eerste prijzen bekeken, in 2009 20 eersten en in 2010 29 eersten( inc. dubb)

____________________ Nog even een leuke link, naar de vader van onze "Last Son Dream Limo"

http://www.pipa.be/nl/newsandarticles/news/vandenheede-f-j-zingem-be-haalden-met-de-gouden-stambeer-limoges-de-rauw-sablon

 

Terug