Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 17 januari 2011

17-1-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vandaag zo'n 60 jongen een ring omgedaan. Ze groeien als kool( al gaat het in de winter minder had dan bij de 4e of 5e ronde in de zomer). Ze zien er goed gezond uit. Toch een enkel witkopje gezien( bont), Ach, ze mogen van mij alle kleuren hebben als ze maar hard vliegen :)

Vandaag belde "De Duif" uit Belgie, ze wilden graag de foto's van beide Olympiade duiven, dat kon natuurlijk. Even later belde "Beyers" uit Belgie, ze wilden graag de foto's van de beide Olympiade duiven...dat kon natuurlijk. Afgelopen weekend een mailtje van Jannes Kat, of ik even de informatie en prestaties van de beide Olympiade duiven wilde doormailen.. Ook dat kon natuurlijk. We zullen wel zien waar ze straks allemaal in staan.

Vanavond even met Hans Stephanus gesproken( nieuw lid van onze club, wonende in Steenwijk), "ik heb al 40 jongen" vertelde hij, het gaat super met de winterkweek. Ja Hans, Voorbereiding is alles. Even later kwam Rein Gaal, en grote Willem Heinhuis even op de koffie. Ze spraken over de Film die 25 jaar geleden gemaakt is bij hun club de Postduif. Hij is op dvd gezet, bijna 6 uur duivensport uit de oude doos. Prachtig. Tot morgen

Terug