Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 22E JANUARI
22-1-2011

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Zaterdagmorgen, ik zit nog even snel met een kop koffie bij de pc, zo in de auto naar Wijhe, duiven kijken aldaar. Toch zeer interresant hoor, om steeds maar weer die echte supers in de hand te mogen nemen. Ik denk dat iedere liefhebber die er een beetje kijk op heeft de goeden er met de ogen dicht uit pakt. iedere liefhebber!!! weet welke duiven op zijn hok niet aan de bouw, pluim, ogen etc van een topper voldoen....maar ze laten ze vaak zitten. Om: Dat ze maar weinig echten hebben, of dat ze toch nog een beetje hoop hebben op die gelukstreffer, en dat ze toch nog de hoop hebben dat die slechtgemaakte duiven in de hand het toch eens gaan doen...Laat ik u uit de droom helpen, die gaan het niet doen.

Toppers, en ik bedoel dan echte toppers( nationale top) zijn ook supers in de hand. Soms hebben ze een matige bovenbouw, soms hebben ze zelfs een slechte pen, en soms hebben ze zelfs een iets bleek oogje.... Maar alle zaken waar het om gaat hebben ze. Zo hebben die toppers allemaal een goede onderbouw, spieren, smalle staart, korte achtervleugel, dikke voorarm, en slimme ogen met een kwade blik.. en die moeten we hebben.

Graag wil ik IEDEREEN die een duif voor Polen heeft van harte feliciteren met deze prestatie. Of het nu in de standaard of sportklasse is, iedereen van Harte gefeliciteerd.

En voor de Friezen, Veel plezier vanmiddag en vanavond bij de Friesche Fondclub, ik kom niet, moet helaas werken.

 

Terug