Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 27 januari 2011

27-1-2011

Goedendag lezers,

Waarom ik geen dagboekje schreef gister?

Mijn mening op mijn site word geplaatst zonder toestemming op het Praathuis Forum

Ik heb dus even nagedacht over "hoe nu verder"

_____________________________________________

Gistermorgen om 04.30 uur op, 05.00 uur naar Voorthuizen gereden, Duiven gebracht voor Olympiade. Bij aankomst, zet ik mijn auto even in het gras.....tot aan de bodemplaat in de blubber. Maar gelukkig allemaal kampioenen binnen, en kampioenen pakken gelijk de sleepkabel om mijn auto er uit te trekken, prachtig gezicht..lachen natuurlijk.

Binnen super verzorgt, grote klasse. Theo Hutten en Wout de Vries met hun crew hadden het prima voor elkaar, Ontbijt voor iedereen. Super gezellig zo onder elkaar als Olympiade gangers. Ik had de duif van Wim van Dijk ook mee, en de uitslagen van de duif van Marginus Oostenbrink. Alle duiven werden bekeken, ring afgeplakt en in de mandjes. Iedereen was er, Super gezellig dus !!

Om 08.05 kwamen we aan in Eefde, bij Marcel Sangers voor de koffie en het PIPABOEK!!  "Pipa Collectors Edition 1 "  192 bladzijden ongelofelijke kwaliteit superduiven, supermelkers. Iedereen staat er in ! Christel had bij aankomst het hok al schoon, Marcel kwam net uit bed......:) ;)  Verse koffie, tegen 11.30 waren we weer thuis. Na de middag nog naar omgeving Stadskanaal geweest, fijne duiven gezien, maar ook veel slechten, naam mag niet in de column

Vanmorgen bezoek gehad van twee zeer aardige zestigers, Hennie Beumer en Voskamp sr. uit Deventer. Hennie had de kweker bij hem, samen hebben we er 4 prachtige koppels van gemaakt, waarvan twee superkoppels.

Vorige week waren we te gast bij Jan Sanders te Wijhe, deze herintreder in de duivensport wilde graag eens een frisse kijk op zijn duiven. We werden met snert, roggebrood met spek verwelkomt, ongelofelijk lekker, dank U. Had fijne duiven, ook slechten, maar dat hebben we allemaal. Ook hier enkele prachtige koppels gemaakt. èèn van de beste duiven( in mijn beoordeling) ter wereld hier gezien 08-1100599 rechtstreeks Hans en Evert Jan Eijerkamp. Een zwarte fondduivin met een 9-

Terug