Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

WOENSDAG DE 9E FEBRUARI
9-2-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

http://www.pipa.be/nl/newsandarticles/news/gerard-bas-verkerk-in-reeuwijk-een-nieuw-pigeon-paradise-in-aanbouw

Klik even op deze link. De schitterende nieuwe hokken van Gerard en Bas Verkerk. Topmensen, topduiven, topliefhebbers. !

_________________________________

Mijn 1e keuze voor de toekomst is 2011-4232708 Kras. "Elmo" uit Darnell 006 x Dalia 013 !

De duivinnen er vandaag weer uit gehad, ze hebben 5 minuten gevlogen, even de vleugels strekken. De meeste jongen bij de doffers zijn ook weg, met een weekje kunnen ook zij los.

De duivinnen zitten nu op de recup van Beyers Elite Enzymix( zuivering voer plus enzymen)

Vanmorgen Rein Gaal op de Koffie gehad, deze top duivencoach uit Onna met 29x de eerste van de Afdeling Friesland( negenentwintig keer!!). Rein is gelukkig weer op de goede weg, door drukke zaak en de laatste twee jaar een ernstige ziekte was hij hiet meer bezig met de duiven, maar hij heeft het licht weer gezien, in 2015 wil hij weer afdeling kampioen zijn.

Ik liet hem 4 duiven zien uit het kweekhok De Vechtmachine, Bailey, Last Son Dream Limo en de Olympic Belg.... Tranen in zijn ogen, ik zeg het u, tranen in de ogen. "We kunnen allemaal wel stoppen in Steenwijk" Niemand bij ons heeft zulke duiven.... zei Rein me

Toch mooi als een groot kenner mijn "toekomst"  fijn in de handen vind.

___________ Net Anton Hassing even op bezoek gehad. Anton is een nog jonge liefhebber uit Steggerda, hij speelt bij de Doorzetters te Steenwijkerwold. Het afgelopen jaar was hij al een paar keer mooi in de kop te vinden, dit jaar wil hij een 1e spelen ! Prima Anton, Ga er voor!

http://www.hooymans-duivensport.nl/  Kijk eens op deze mooie site van Jan Hooymans en hokverzorger Piet Broeders. Let eens op het Stamkoppel, kijk naar de ogen...wit vlieg x geel kweek en kijk naar de stamkaart.. Topkinderen tegen elkaar, Geel x Witoog , vlieg x kweek !

Terug