Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek donderdag 10 februari 2011

10-2-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

De jonge duiven zitten in de voliere, vanmiddag een beetje regen( dat vinden ze wel lekker). Ze hebben volle bak Beyers Premium kweek, de mais vinden ze nog niet al te lekker( ff wennen).

En heeft u de Pipa site bekeken gisteren? Die prachtige hokken in aanbouw van Gerard en Bas Verkerk. Ik denk dat ze daar aardig gaan huishouden in de toekomst. Als je super kwekers en vliegers hebt, en daar een paar extra duiven van gaat aanhouden, kan het niet anders zijn dat je gaat presteren. Toppers uit toppers en dan met grote aantallen = Uitslagen maken. Vergeet niet dat ze straks samen met hun buurman Willem de Bruijn een eigen trek maken.., misschien komen ze in de toekomst wel met 250 duiven( samen) op de NPO vluchten..er moet gewerkt worden door de concurentie om deze storm voor te blijven. Het kan natuurlijk wel, als u de goede duiven maar heeft. In de trek naar Reewijk zitten nog meer liefhebbers natuurlijk, en ook er achter zitten spelers( de noord noord/oostzijde) en die moeten echt kopprijzen kunnen pakken tussen de "Reewijk ploeg". Natuurlijk hebben ze straks "het grote getal" duiven mee, maar zijn het allemaal supers? Die van U kunnen aanklampen mits goed genoeg.

U weet dat ik voorstander ben van minder duiven, en tevens van gelijke aantallen tegen elkaar ( als Ajax tegen PSV  11 tegen 11), maar zover zijn we nog niet in de duivensport, en dan mag iemand gebruik maken van de mogelijkheid.

Morgenavond ga ik naar Leiden..misschien kijk ik wel even op de dam van Verkerk ;)

Terug