Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 3E MAART
3-3-2011

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Het is weer de opbouw dag van de voorjaarsbeurs te Houten. Met 15 minuten zakken we af naar Houten( euretco) , U komt toch ook op zaterdag of zondag? Iedereen komt, U toch ook?

De duiven net even afgevoerd, de kwekers en jonge duiven Beyers Premium Kweek en de vliegers vandaag even een 50% dag, dus 50% Recup en 50% opbouw. Ze krijgen in principe 3 weken lang alleen Recup, maar zo nu en dan toch een beetje opbouw. Ze beginnen goed te trainen. Nu maar hopen op mooi weer, dat we ze kunnen africhten.

Morgen naar het westen, Richard van der Horst en ondergetekende gaan hun jongen vast naar Wim Vos brengen, deze duiven worden ingezet op de Dutch Golden Classic. Zaterdag is de 1e verkoop dag. Ik heb er twee een ring omgedaan van het late koppel ( koppel 8) een broertje van de 006 en 007 x een dochter van de Vechtmachine. Het is een kras en een Schaly geworden. Morgen zal ik vertellen welke de beste is.  www.clubm-e-d.nl

Net terug van Houten( het is nu 17.45 uur) , was weer gezellig. We staan naast de Habru Boys, en aan de ander zijde van ons hebben we een terras.

Net nog even de twee jongen bekeken voor de Dutch Golden Classic, de 3055805 is een kras doffertje en de 3055806 is een schaly duivin. Ze eten goed zelf, al mochten ze nog wel 2/3 dagen ouder zijn om weg te kunnen. Ze zijn beide zijde zacht.

 

Terug