Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

ZATERDAG DE 12E MAART.
12-3-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen.

Vandaag gaan Ferry van Loo, Nanne Wolff en ondergetekende naar het jaarlijkse feestje bij Gunter Prange te Meppen. Ieder jaar is het een weerzien met vrienden. Zo'n 25 duivencoaches uit Duitsland, Belgie en Nederland komen gezellig samen in het geboorte huis van de Opa van Gunter in Appeldorn ( bij Meppen). Over duiven kletsen, over hoe te doen, hoe te spelen, welke producten, etc Zeer leuk om hier bij te zijn. Het zijn 25 zeer goede en bekende Spelers, maar vooral vrienden van Gunter.

Vorig jaar had ik een voorspelling gedaan over twee van mijn jonge duiven, ik zei dat de 061 een 1e prijs zou winnen en dat de 556 de Dutch Golden Classic zou winnen. Laat nu beide voorspellingen zijn uitgekomen.. dus ik ga met opgeheven hoofd heen vanmiddag

Klaasje gaat naar de B.O.T.B. prijsuitreiking. Natuurlijk had ik daar heel graag bij willen zijn, maar shit, twee van die leuke dingen op n dag..dus we hebben ons gesplitst. We hebben de 9e Asduif Allround van Nederland, tevens de 3e Beste Jaarling met Calla 375

De duivinnen hebben van 08.30 tot 09.30 gevlogen, dus een uur. Ze wilden er graag in, toen ik ze eenmaal floot. Vanaf nu ga ik steeds iets verder met de training, een paar minuten per dag. Maar wel rekening houden met het weer en proberen geen overbelasting te krijgen.

De Helium Balon werkt tot nu toe super, nog geen roofvogel gezien( in de tijd dat hij buiten hangt)

Net ( 11.00 uur) had ik Joop Tennekes op bezoek, Joop is de schoonvader van Nanne Wollf( dus de vader van Laura). Even gezellig bij de duiven gekeken.

Ferry van Loo belde net, kan helaas niet mee naar Gunter, Ziek/griep Sterkte Ferry, laat je maar verwennen door Hannie

Terug