Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek maandag 28 maart 2011

28-3-2011

Goedenmorgen vrienden en vriendinnen,

Heeft u het gelezen op de diverse sites? Over het aftreden van het npo bestuur? Iedereen praat weer in de ikke ikke vorm, niemand heeft het gedaan, iedereen is voor de duivensport, maar al met al zitten wij weer met de gebakken peren. Ik kom natuurlijk net als velen van u door het hele land, en natuurlijk hoor ik wel eens wat TEGEN de Vlucht naar de Toekomst, maar dat zijn maar een paar, echt de grote meerderheid is het eens met het NPO bestuur, we willen verrandering, we willen gelijke vliegprogramma's, we willen.....Ja wij als leden, maar diverse kiesmannen zitten er voor zich zelf lijkt het zo. De gewone leden met duifjes op het dak en in de mand, de gewone man met een clubgevoel, de gewone man met het hart op de goede plaats zakt de moed op de schoenen met deze toestand van de kiesmannen met hun soms persoonlijke vetes tegen het bestuur en de Jong in het bijzonder. Maar hadden we dat met het vorige bestuur ook al niet? En hebben we dat niet steeds? Geen enkel bestuur is goed genoeg voor de kiesmannen, ik en velen worden er doodziek van.

Ik ben vorig jaar een keer bij zo'n vergadering geweest NPO Bestuur/kiesmannen , ook deze ging toen over Vlucht naar de toekomst. Als je dan ziet wat voor een houding sommige hebben, het zijn net kleine kinderen. èèn uit het zuiden zat met zijn benen lang uit, bij ieder woord van het bestuur schudde hij zijn hoofd, om de paar woorden wuifde hij met zijn handen, net kleine kinderen. Een andere kiesman vond ik totaal ongeschikt, hij was bijna onverstaanbaar door zijn krachttermen en negatieve woordkeuze, zelfs in de zaal schudde de heren hun hoofd. Natuurlijk zal het NPO bestuur fouten maken, ik ben het persoonlijk met veel zaken ook niet eens, maar jongens blijf netjes, en hou de duivensport in gedachten, u zit er niet voor u zelf, u zit er voor uw afdeling en vooral voor de duivensport!!!!!!!!!!!!!!!!

____________________-

De duivinnen er vanmorgen uit gelaten om 09.10 uur( nog een beetje koud, in de natuur 08.10 uur), nu op dit ogenblik 10.15 nog geen duif terug gezien....slik..

http://www.friesland96.nl/afb/nieuws/Vliegprogramma_11_26_03.pdf

Terug