Lees het dagboek van Gert Jan Beute

Dagboek dinsdag 5 april 2011

5-4-2011

Goedendag vrienden en vriendinnen,

Vanmorgen wederom een leuk mailtje van Combinatie de Kooning uit Lewedorp( zeeland). Ik was daar wezen selecteren, èèn van de duifjes die het al jong niets had gedaan gaf ik een 8- en vertelde hij is wispelturig maar kan een 1e winnen. Nu speelde de duif afgelopen week de 1e en 12e provinciaal. Hij had er normaal gesproken niet meer gezeten( geen prestaties als jong). Van harte Combinatie de Kooning uit Lewedorp.

Oude Piet van Vuren uit Tuk kan niet meer, hij is in de negentig, altijd super gevlogen, maar nu is het op. Of ik iemand wist voor zijn duifjes.

De vliegers kosten € 5,00 per stuk, de kwekers kosten € 25,00 per stuk. waaronder zeer goeden, rechtstreekse Richard van der Horst( Leo Heremans, Eijerkamp,Beute) en ook nog drie Beute duiven waaronder de 036 van 2002 ( geen ring meer, dikke poten). Ik koop ze niet, heb ik met Piet afgesproken, hij wil U de kans geven. Zeer goede duiven voor het kweekhok voor maar € 5,00 en maximaal € 25,00 per stuk, en er zitten ook nog een 20 jonge duiven voor een paar euro per stuk.

Bel hem alleen als u belang heeft !! 0521-517463 Piet van Vuren ( beetje rustig en iets harder praten, hij is wat doof)  Doen he!

Terug