Dagboek

Dagboek van Gert-Jan Beute. Dagelijks probeert Gert-Jan hier de gang van zaken hier weer te geven.

LAATSTE BERICHT:

DONDERDAG DE 7E APRIL
7-4-2011

Goedenmorgen vrienden, vriendinnen en anderen

Gisteren te horen gekregen hoeveel verschillende duivenliefhebbers uit Nederland en de rest van de Wereld mijn site lezen, en dat per dag!!! ONGELOFELIJK, niemand heeft zoveel lezers per dag. Ja natuurlijk Pipa, of duivenmarktplaats misschien, maar als Liefhebber....niemand!

Op dit ogenblik is het gesprek van de dag het NPOrgaan en het Spoor der Kampioenen, het blijkt dat het niet goed gaat met het NPOrgaan( wat we natuurlijk al langer zagen), veel mensen stappen over naar het Spoor der Kampioenen. Vroeger( de goede oude tijd) was het nporgaan super onder leiding van de heren de Zeeuw, prachtig, iedere week zat je toen de wachten, je liep wel drie keer in een uur naar de brievenbus, maar bij veel liefhebbers gaat hij tegenwoordig gewoon gesloten weer naar de papierpak, en dat is jammer. Het spoor springt daar op in, nog niet vollop, kan nog beter natuurlijk, maar er zijn grootste plannen. Lex en Jan de Jongh en natuurlijk Gerrit van Eijkenhorst hebben het beste voor met onze geliefde sport. Op dit ogenblik zijn de leuke stukjes in het nporgaan bijna niet meer aanwezig, mensen met n jaar duiven en nul prestaties worden columnist, en de negatieve spiraal onder enkele anderen is opvallend. Dus nu gaat er op internet het gerucht dat het npo blad stopt en dat het overgenomen gaat worden door het spoor. Ik weet iets meer, maar kan het natuurlijk nog niet zeggen, dat laten we mooi aan Jan, Lex, Gerrit en Bram over. Als er wat naar buiten gebracht gaat worden over doorstart, overnamen of opheffen dan leest u het vanzelf in uw npo blad of het spoor.

Maakt u zich maar druk over het NPO bestuur, honderden liefhebbers met het goede voor in de duivensport zijn achter de schermen aan het proberen dit NPO bestuur te redden, over te halen om door te gaan, en de kiesmannen te laten verdwijnen. Doe mee, laat dit NPO bestuur een doorstart maken, en geef de kiesmannen( de azijnzeikers onder hun) ontslag. Of geef ze door als nieuwe NPO bestuurders, wel schreeuwen dan nu ook IETS DOEN.

Op eigen hok zijn nu( vanaf 08.10 uur) de duivinnen los, de doffers straks nog even en dan weer naar Nettetal( bij Venlo over de grens) naar Theo Lenen ( transportbedrijf TE-LE). Het is nu 09.05 uur en heb nog geen duivin gezien. Het is ook prachtig weer, dus ze zullen we een ommetje maken.

De 10-006 is gelukkig terug, gisteravond zat hij op het hok. Nu nog 1 duif van afgelopen week :de 153 van Eijerkamp. Ik hoop dat de 006 volgende week weer mee kan

 

Terug